Izvor:
29.12.2016 u 01:05
0

Erin unuk odgovorio na prozivke: Evo šta je rekao na EKSPLICITNE fotke sa Mirjanom Praizović!

Pred sam početak emisije "Upoznajte Parove" unuk Ere Ojdanića, Uroš Anđelić odgovorio je na sve prozivke upućene na njegov račun.

On je pričao o eksplicitnim fotografijama koje ima sa Mirjanom Praizović. Mirjana mu je dobra drugarica, desile mu se te slike slučajno a sada će morati da se opravda. Nije mu jasno odakle te slike u medijima ni kako su procurele, ali on ima opravdanje.

Sve što ima da kaže na tu temu reći će večeras uživo u emisiji.

Razmišlja da uđe u "Parove" ali nije još potpuno odlučio. Favoriti u vili su mu Vesna Rivas, Miki Mećava, Mirjana Praizović i Aleksandra Krstić.

Ipak kada bi u rijaliti ušao Marko Perović on bi u njegovim očima automatski postao favorit jer je dobar drug sa njim.

Što se tiče njegovog dede Ere, nije siguran da li će se i on pojaviti u petoj sezoni jer se od njega može svašta očekivati.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter