Izvor:
29.12.2016 u 01:30
0

Ljubavni trougao u najavi: Iako mu se NABACUJE Ajfonka, ON je odlepio za Ljubinom ćerkom!

Ognjen Obradović, sin Mikija Mećave,večeras gostuje uživo u emisiji "Upoznajte Parove".

On je pre toga,ekskluzivno za naš portal,otkrio ko mu se sviđa a ko mu nije simpatičan u vili.

Glavni favoriti su mu Miki i Sandra Meduza. Otac mu deluje da još uvek posmatra i razmišlja gde će i sa kim će, gleda gde je najbezbolnije.

Ognjen misli da će Miki uskoro napraviti taktiku i klan sa mlađim devojkama, jer su one najaktivnije. Mladi Obradović ne preporučuje ocu da upada u neki dogovor sa Sandrom Meduzom.

Njega je upravo, uživo u emisiji, muvala Tijana Ajfon ali on je ipak rekao da mu se u vili najviše sviđa Aleksandra Subotić. Ako bi ušao u "Parove" moguće je da bude u nekom ljubavnom odnosu sa njim.

Ognjen ne isključuje mogućnost da se pojavi u rijalitiju, a verujemo da bi to mnoge devojke obradovalo pošto je Mikijev naslednik model i dj u kafe "Selfiju".

Pogledajte kako on izgleda:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter