Izvor:
07.04.2017 u 21:57
0

INTERVJU SA DALILOM NAKON RASKIDA – II DEO: Dado je ljubav mog života, nadam se da će se pokajati! (foto)

Učesnica "Parova pet" Dalila Mujić napravila je pravu pometnju nakon maženja sa bivšim dečkom Mladenom Vuletićem.

Nakon tog događaja, aktuelni dečko Damir Solomun je odmah ostavio, a mi smo je pitali kako se oseća nakon toga.

Ovo je drugi deo razgovora sa Dalilom Mujić, a I deo možete podleati na happytv.rs!

Da li će te ti i Malden nastaviti da se družite tokom boravka u vili?

– Mladen i ja smo u korektnim odnosima i to je sve. Ni u prijateljskim, ni u neprijateljskim.

Dado se čuo sa tvojim ocem, rekao mu je da ga podržava, da je u Gornji Šepak kod njega uvek dobor došao i da su mu sva vrata otovorena. Rekao je i to da mu je drago što si se rešila Mladena i odabrala Dadu, i da rti je sve oprostio da nije ljut na tebe. Kako to kometarišeš?

Samo ću reći da mu ne vjerujem više ništa i to je to . Mislim da nema potrebe još i mog oca uvlačiti u ovo sve. Nije se on čuo ni sa kim, sve su to laži.

– Dado kaže da je dosta stvari trpio u vezi. Da si ga vređala, da si ga ljubila samo kada si ti želela i da je on to sve istrpeo, ali da je kulminiralo nakon tvog druženja sa Mladenom. Kako to kometarišeš?

– To vrijeđanje kako on kaže je bilo dok nismo stupiliu vezu. Već odavno sam je znaal preko Dakija Jeleninog šta Dado planira i kakvo mišljenje ima o meni, ali sam sve trpila i preko svega prešla jer sam mislila da je to sve bilo izgovoreno u trenutku bijesa, ali sam se sinoć uverila da je to sve u stvari bila velika istina koju nisam htela da prihvatim.

– Da li nakon svega misliš da je Dado samo iskoristio tebe zbog svoje promocije?

Ja stvarno ne znam šta više da mislim.
Sve one lijepe poruke i sve ono lijepo što swe dešavalo sinoć je palo u vodu kada se nimalo povređen javio u program. Samo što nije zapjevao od sreće,a na kraju je i zašjevao i dokazao koliko me je "volio".
Jednostavno sam u šoku zbog svega što se izdešavalo, teško mi je gledati i slušati ove ljude, koji se dive i raduju ovom svemu jer su se kao njihove tvrdnje ipostavile kao tačne.

– Da li se kaješ što si bila u vezi sa njim?

– Ne kajem se i neću nikada, Dado je bio čovjek mog života kao što sam dokazala i na "Poligrafu", za razliku od njega, ja sam ga ipak voljela, ali voljena očigledno nisam bila.

– Zbog čega si mazila Mladena po glavi, ako već nije bilo poljupca, kao što tvrdiš? –

Mladenu sam pokazala samo kako sam ga zatekla u jednom klubu sa nekom djevokom. Tu je bio samo razgovor, do poljupca nije došlo, niti će doći. Mislim da će se Dado pokajati zbog svega i da će tražiti da se pomirimo, ako me ikada volio.

Happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter