Izvor:
08.07.2017 u 21:06
0

IPAK JE SE NIJE ODREKAO: Pogledajte kako je Mladen Okuka dočekao ćerku u Višegradu i u čemu je podržava! (FOTO)

Mladen Okuka, otac učesnice pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Branke Okuke, dočekao je svoju ćerku po njenom dolasku u rodni kraj.

Ona se pre dva dana uputila za Višegrad kako bi se videla sa porodicom i provela vreme sa njima, a na ulazu u njen rodni kraj je dočekao otac.

On je napravio pravi haos tokom njenog učešća u "Parovima", čak je u jednom trenutku rekao da je se odriče zbog veze sa Mladenom Vuletićem, ali je ipak promenio svoje mišljenje kada je odricanje u pitanju, ali je i dalje pri stavu da ne podržava njenu i Mladenovu vezu.

Mladen je na svoj "Fejsbuk" profil postavio fotografiju sa dočeka ćerke.

Mladen je isto tako pokazao i da podržava Branku u nečemu, a to je njeno prijateljstvo sa Mirelom Lapanović, pa je i tu fotografiju podelio na svoj "Fejsbuk".

Happytv.rs
Foto: Facebook/Mladen Okuka

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter