Izvor: Happy BSC
25.09.2020 u 15:21
0

IZABELA NAPRAVILA PRAVU UZBUNU! POLICIJA REAGOVALA: Ne poštuje ZAKON, biće KAŽNJENA! (ŠOK FOTO)

Izabela Alijoski je na sebe skrenula pažnju još u šestoj sezoni „Parova“. Lepa i atraktivna devojka, inteligentna, britkog uma i oštrog jezika, nije se ustručavala da iznese svoje mišljenje. Zbog toga su je mnogi takmičari osuđivali, ali ju je publika pored malih ekrana i te kako zavolela.

Njeno učešće u rijalitiju obeležile su ljubavne veze sa Nikolom Lakićem u šestoj i Elvinom Kadrićem u sedmoj sezoni. Složenu i komplikovanu situaciju u kojoj se nalazila u rijalitiju, dodatno je pomrsio ulazak njene majke Slađane Petrović u rijaliti. Svađe majke i kćerke u prošloj, ali i prethodnim sezonama nikoga nisu ostavile ravnodušnim, pa su mladu Izabelu često kritikovali zbog njenog odnosa sa majkom.

PROČITAJTE JOŠ…

VAPAJ MAJKE: Ne mogu da SAHRANIM sina DVA MESECA, nalazi se u MRTVAČNICI U POLICIJI!

DAČIĆ O ZSO: To je zatvorena tema!

ČOVEK ZVANI TENZIJA: Kim načinio NEOČEKIVANI potez!

Ona je u osmoj sezoni u zaabavno-humoristički program „Parovi“ ušla kao zauzeta devojka, ali je doživljavala veoma buran period u vili.

Stefan Stojanović ju je redovno gledao iz Berlina, a ona se uskoro sprema da ode upravo njemu.

Bels je redovno aktivna na društvenim mrežama, pa gledaoce obaveštava o svakom svom koraku van kamera.

Ona je objavila sliku iz auta, a mnogi su odmah primetili da je na mestu suvozača te i da nema pojas.. da li se ona slikala na parking, ili tokom vožnje, još nismo sigurni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter