Izvor:
18.03.2017 u 05:10
0

IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA: Vesna Rivas se u suzama pozdravila sa svima! (FOTO)

Kakav spektakl u vili "Parova"!

Nominacije su u toku, a prva četiri mesta su otvorena.

Na prvom mestu sa najmanje negativnih glasova publike našla se Branka Okuka koja je dobila 1,8% glasova, dok je Dalila Mujić osvojila 18,1% negativnih glasova gledalaca.

Učesnici šou programa su se najviše iznenadili kada su na trećem emstu ugledali lik Vesne Rivas koja je dobila 20,9% negativnih glasova.

Kako je tradicija da se Rivasova nađe na poslednjem mestu i da ona bude nominovana od strane publike, ovaj put nije tako, te su svi učesnici skočili i čestitali Vesni.

Ona je izjavila da je znala da neće biti nominovana pošto su se ove nedelje dešavale stvari koje će pojedine učesnike baciti na listu sa negativnim glasovima, a ne nju.

Ispod Vesne našla se Aleksandra Subotić koja je dobila 27,3% negativnih glasova publike.

Ovo je svakako najveće iznenađenje, a ko će biti nominovan od strane gledalaca, saznaćemo uskoro.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter