Izvor:
07.04.2017 u 14:45
0

KONAČNO OTKRIVENA PRAVA ISTINA: Evo šta se desilo između Dada i Daliline mame! (FOTO)

U emisiju "Upoznajte Parove" ove večeri javila se i Jelena Krunić.

Ona je prokomentarisala istinu o dopisivanju Dade i Daliline majke, i to što se Dalila nedavno opet smuvala sa Mladenom.

– Dalilina majka je rekla da je sa Dadom ok, i nazvala je mene lažovom. Ja sam izrelvoltirana time, ali i dalje sam uz Dalilu. Dado mi je rekao da okačim to u vezi Daliline majke – da je ona Dadu tražila 1500 evra. Dado se zapravo dopisivao sa mojim Dakijem i njemu je u poverenju rekao za Dalilinu majku. On nije hteo to da iznese, nego sam ja. Jako me je povredilo to što je njena majka izjavila. Većina ljudi smatra da Dalili joj to sinoć nije trebalo. Ali svaka čast Dalila, svi o tome pričaju! – rekla je ona.

Dalila je nakon ovog uključenja počela da plače.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter