Izvor: HappyBSC
09.07.2020 u 02:43
0

MAJA MASAŽA UZVRAĆA UDARAC! Gurao mi je ruke tamo gde ne treba!

Maja Masaža je navela razloge svoje nominavije: 

– Jednom prilikom kada je moja majka meni poslala voće, zatekla sam Milutina Radosavljevića kako brlja prljavim rukama po mom tanjiru. Izašao je iz toaleta i nije oprao ruke. To je meni bilo strašno – rekla je Maja Đorđević, zvana Masaža. 

OVO MORATE ZNATI

STEFANOVIĆ: Ovo je najteži dan za mene i moju porodicu PROTESTI SU OGOLJENO NASILJE!

BRNABIĆ: Nasilnog prevrata u Srbiji neće biti

POLICIJA POTISNULA DEMONSTRANTE SA ŠIREG PROSTORA OKO SKUPŠTINE!

Razbijena stakla na Gradskoj kući u Novom Sadu

Vanredno obaćanje predsednik Aleksandra Vučića: Najavio ukidanje policijskog časa(VIDEO)

Ovo je peta Milijeva nominacija od strane ukućana. 

– On je pokušao da obije moj kofer i uzeo mi 30 cigareta. Posle toga sam prešla preko toga. Mislila sam da mi je prijatelj. Poslednji konflikt je bio pre par dana. Svakakva pogrdna imena mi kaže. Pali Željka i Zorana da mi prilaze. Ja sam mu kao služavka neka. Stalno nešto traži od mene. Nikada ga nisam povredila i uvredila. On je mene gađao limenkom. Kad sam videla ko je on, meni ga je žao- rekla je Maja Masaža. 

PROČITAJTE OBAVEZNO

NOVO OTKRIĆE! Korona izaziva dodatna oštećenja!

LEPE VESTI! Šarčević ispunio sve želje studenata

LONČAR: Zemunska bolnica ima višak RESPIRATORA!

 -Tri meseca sam je tešio. Ona je bila u teškoj depresiji. Bili smo drugari. Nismo bili kompatibilni za ostalo. Njena mama je mene htela za zeta.Ona je odmah htela da legne kod mene u krevet. Stavim je u sendvič sa braćom Jovanović. Ona malo tamo-amo, te je to krenulo u nekom smeru… Ona je obigravala oko mene. Onda je počela da ljubomoriše na Natašu. To tako teče, ja uvek fino prema njoj, branio sam je. Posle svega toga htela je da popije moju kafu. To nije higijenski. Nisam pristao. Onda se ona razljutila i počela da pljuje po Nataši. Valjda iz ljubomore. To se sve nastavilo. Htela je da uđe i kod mene u wc. Zvala me je da uđem. Jedva sam se spasao- rekao je Mili. 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter