Izvor: HappyBSC
23.07.2020 u 16:47
0

Majka poslala DIRLJIVU PORUKU UPLAKANOJ Teodori! Mastor UTUČEN!

Nakon što je Teodora upala u depresiju na dan rođenadana, jer nije čula majku, ona se odmah uključila u vilu i ćerki poslala drirljivu poruku.

– Srećan ti rođendan sunce moje malo, ljubim te mnogo, anđele majkin, neću da vidim suze, imaš puno razloga da budeš srećna, majka je sve ispratila, ušla sam unutra i sve sam poslove ostavila, zbog tebe, znaš simblično, je da sam ja tebe rodila sa 23 godine. Nemaš razloga za tugu, jedva čekam da rodiš ugarak sa plavim očima, babino šugavo. Stalno sam ti pravila tortu sa bananama, popeću se i na drvo da berem banane ako treba, ti si majki uvek sve ulepšala i pripremila si mi najdivnije iznenađenje. Tebe i Đoleta majka najviše na svetu voli – poručila je ona na šta joj je Teodora sva u suzama odgovorila. 

PROČITAJTE I OVO…

UŽIVO! VUČIĆ REPUBLICI SRPSKOJ: Obišao radove na izgradnji objekta u Petrićevcu (VIDEO)

DODIK: Sviđalo se nekome ili ne, Srbija i Srpska egzistiraju kao dve države!

SUROVA ISTINA CRNO-BELOG ASA: Nećemo biti šampioni ako samo pobeđujemo Crvenu zvezdu!

– Žao mi je što nismo danas zajedno, ali nema veze slavićemo mi sve kada izađem, puno te volim mama – rekla je ova takmičarka vidno uzbuđena što čuje majku. 

U drugom kraju dvorišta sedeo je sam Mastor kome očigledno nije svejedno jer ga je Teodora malopre oterala od sebe rekavši da se kaje zbog trudnoće. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter