Izvor:
29.01.2019 u 12:35
0

MEA IZLJUBOMORISALA DO KRAJA: „Tresla sam se i plakala!“ Evo KO je ozbiljna pretnja njenoj vezi sa Mastorom!

Danas su sa Vesnom Vukelić Vendi u emisiji "Jutarnja kafica", takmičari, između ostalog, razgovarali i o Melisi Mei Bond i Džonatanu Mastoru Lumbili sa koji su na korak da ostvare vezu. Ali postoji jedna prepreka. Mea je uznemireno objašnjavala situaciju rekavši da je ona ljubomorna, da je takva ovim rečima:

– On je ustao i zagrlio dva puta Ilijanu juče za stolom! Naravno da mi nije svejedno! Tresla sam se, morala sam otići napolje da istočim svoje suze! Rekla sam sebi: "Ti si glupa, nemoj ovo sebi dozvoliti. Ušla si u rijaliti da budeš solo igrač do kraja, ako hoćeš idi tamo malo, poigraj se, vrati se, spusti loptu i tako." Meni je bilo preko glave sve i rekla sam mu da ne može da spava pored mene, biće meni neprijatno da spavaš pored mene a grliš Iljanu i pišeš njeno ime.

Ovako je Mea objasnila situaciju koja joj nije lako pala.

Šta mislite, da li će Mastor i ona uspeti da pređu preko ove prepreke?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter