Izvor: HappyBSC
30.10.2020 u 11:19
0

MENJA NAVIKE IZ KORENA: Zaustavlja krvarenje, prioritet je uživanje

Nikola Lakić je istakao da u zabavno-humorističkom programu „Parovi“ ne želi da da se nervira i opterećuje nebitnim stvarima. 

– Ja ne želim da krvarim ovde, želim da se opustim i uživam. Dosta mi je negative – rekao je Nikola Lakić i dodao da želi da se igra i šali, da da sebi oduška a ne da se kako ističe nervira zbog ljudi koje nakon rijalitija neće više ni videti.

Coka je sve vreme uz svog voljenog i objašnjava mu da njih dvoje imaju cilj koji treba da slede i obezbede bolju budućnost svom detetu. 

U poslednjih nekoliko dana Lakić je bio van sebe i nakon Cokinog uticaja na njega da misli na sebe i svoju porodicu doneo je odluku da stavi tačku da bes, nervozu i svađe, bar sa njegove strane.

SVE O KORONI

DOBRE VESTI: Srbija ima dovoljno respiratora i već obučava nove lekare za rad na njima

ON JE HEROJ! BORIO SE SA KORONOM 24 SATA A SADA JE I DOKTORA STEVANOVIĆA STIGAO VIRUS

SRBIJA U KANDŽAMA KORONA VIRUSA! DNEVNO PREKO 7.000 ZARAŽENIH: Među njima je najviše SUPERPRENOSIOCA VIRUSA

DRAMATIČNA BORBA SA KORONA VIRUSOM! Doktori na KBC Bežanijska Kosa otkrivaju sve: MALI SMO MLADIĆA OD 30 GODINA, POSLE DVA SATA KREVET JE BIO PRAZAN, A ON MRTAV

SRBI SE PLAŠE OVE STVARI VIŠE OD KORONE

– Želim da vreme koje provedem ovde bude mirno i kvalitetno za mene – naglasio je Lakić 

Mnogi takmičari su ga podržali u tome i dele isto mišljenje a da li će sprovesti u delo ovu nameru, saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter