Izvor:
12.12.2018 u 14:38
0

MIRJANA DIMITROVSKI SAMO ZA HAPPYTV.RS: Nisam kriva za svoj život, to je sve u Božijim rukama! (FOTO)

Gradska dama, žena burne prošlosti, nesvakidašnjih životnih priča i preokreta, Mirjana Damjanovski, u emsiji "Parograf" pružila je srce na dlanu i odgovorila na 20 pitanja koja su zaintrigirala milionsku publiku.

1. Kako se osećate posle jučerašnjeg "Parografa", da li vam je pao kamen sa srca, sada kada ste mogli da svima pokažete i dokažete da vi niste krivi za muževljevu nesreću?

Odlično se osećam jer sam i pre detektora znala da govorim istinu. Nisam kriva za svoj život, to je sve u Božijim rukama. Hvala svima što su me slušali.

2. Da li je vaša ćerka znala da vas je muž fizički maltretirao i šta bi ste preporučili ženama koje trpe nasilje u porodici? Da li bi ste opet zgazili u bračne vode ako bi ste upoznali kvalitetnog muškarca za vas?

Da, moja ćerka i sin su znali sve jer ja o njih ništa ne krijem. To je bio moj život i sudbina. Želim da im da Bog lepši život i srećniji.

3. Majka sestara Marjanovića vas je u jednoj emisiji vređala ispred svih, nazvala vas je podvodačicom mladih devojaka i makroom. Da li mislite da ste, nakon što je poligraf potvrdio da to nije istina, sada skinuli veliku ljagu sa sebe i kakav je vaš sveobuhvatni utisak? Da li je neko od učesnika mišljenje o vama?

Da, želela je da me ocrni pred takmičarima i gledaocima. Nije uspela jer ja nisam takav čovek, imam svoju decu, sve najlepše želim svojoj deci, pa tako i njihovoj deci.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter