Izvor: Happy BSC
16.02.2021 u 18:33
0

PALA NA BETON, VRIŠTALA, TELO JOJ SE GRČILO: Jeziva scena u vili „Parova“, svi ŠOKIRANI

Učesnik „Parova“ Darko Vlajić setio se jedne situacije iz osme sezone, koja će mu zauvek biti urezana u pamćenje, i koju nikad neće zaboraviti.

Pevača i Zoranu Losić uhvatila je nosgalgija, pa su se prisećali raznoraznih dešavanja iz prethodnog serijala.

Njih dvoje su pomenuli bivšu cimerku Ivanu Mitrović i situaciju „sa vanzemaljcima“, a u pitanju je neobična situacija koja je mnoge šokirala.

– Joj kad se setim kad je Ivana pala na beton, grčila se, i vrištala – sećala se Losićeva.

Mitrovićeva, najpoznatija rijaliti devica, tvrdila je da joj „vanzemaljci mute razum“.

PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ sutra sa zvaničnikom ruske Dume: Tema odnosi Srbije i Rusije!

DETALJI PUCNJAVE U ARANĐELOVCU: Osumnjičeni pištolj krio u dvorištu!

ON JE GLAVNI SUDIJA: Grk odlučuje o sudbini crveno-belih, a ovo su njegovi pomoćnici

– Znate, ja kad više ne mogu da izdržim da slušam i kada mi je naporno, ja lepo skinem naočare a vanzemaljci mi pomute razum. I onda ja padam i padam i vrtim se sve u krug. Ozbiljno, znate kako je lep osećaj, niste svesni – glasila je Ivanina šok izjava, koje se setio Vlajić.

Ona se zatim, kako je rekla, „prebacila u drugi svet“, u kojem su je „zaposeli“ vanzemaljci i dok je šetala po dvorištu ostali učesnici su u neverici komentarisali ovu situaciju.

Novi šok usledio je kada je Ivana „pod uticajem zelene neobjašnjive svetlosti“ pala na tlo i počela nekontrolisano da vrišti.

Losićeva je istakla da joj Ivana „opičena kao struja“ jako nedostaje.

– Ivana je bila carica, nedostaje, koliko smo se mi sprdali, baš je bila pozitivna energija prisutna – rekla je Zorana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter