Izvor:
09.07.2017 u 16:03
0

PATI ZBOG BRATA: Sandra otkrila PIKANTNE DETALJE o Davidom odnosu sa Dejanom!

Bivši učesnici zabavno humorističkohg programa Parovi, nakon izlaska iz rijalitija neprestano su pod budnim okom medija. Poslednjih dana, pored ostalih, posebnu pažnju izaziva odnos braće Davida i Dejana Dragojevića koji su tokom vešemesečnog boravka u vili nekoliko puta dolazili u žestok sukob zbog devojaka – Dalile Mujić i Sandre Subotić. Kako se spekuliše njih dvojica se nakon napuštanja zemunkse vile još uvek nisu videli, a svako provodi vreme sa svojom dragom. Sandra nije mogla da ostane nema na negativne komentare koji se tiču njenog dečka, pa je rešila da progovori o svemu. Ona se obratila svojim fanovima na Fejsbuku i demantovala da je David u lošim odnosima sa bratom. Takođe je istakla da ga svi komentari na tu temu jako povređuju jer je oduvek bio veoma privržen svojoj porodici. Šta je Subotićeva još izjavila pogledajte na snimku.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Galerija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter