Izvor:
06.12.2016 u 01:32
0

Peta sezona kuca na vrata: Dalila se HITNO vraća u Srbiju i to zbog „Parova“?! (foto)

Bosanska Paris Hilton, Dalila Mujić, otputovala je pre nekoliko dana u Švajcarsku, a iako fanovi ne znaju koji je razlog njenog odlaska, pretpostavlja se da je otišla tamo da radi.

Međutim, otkad je stigla u Bazel, Mujićeva je uglavnom po kafićima i diskotekama tako da se ne vidi šta bivša učesnica "Parova" radi tamo. Ona svakodnevno objavljuje fotke na društvenim mrežama, a ovaj put jedan komentar ispod video klipa totalno ju je odao.

Naime, neko od njenih fanova je napisao da je "Dalila džabe otišla u Švajcarsku jer se uskoro vraća za Srbiju da bi ušla u Parove". No, početak pete sezone "Parova" još uvek nije poznat javnosti, a iako se spekuliše da će uskoro početi sa emitovanjem, ostaje nepoznanica da li je Dalila stvarno jedna od potencijalnih ukućanki ili je ovo samo mašta fanova koji još uvek navijaju za njenu i Mladenovu ljubav.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter