Izvor: HappyBSC
01.07.2020 u 18:35
0

PILETINA REŠ PEČENA: Iskusna crvenokosa IZGUBILA KONTROLU zbog ljubomore! NE SME niko da mu priđe

Slađa i Atina Ferari su sedeći u dvorištu velelepne vile „prvrnule“ celu vilu tračarenjem.

Iako su kako navode, bile ljute jer je popularni fitnes instruktor bio grub prema njima, one su jednoglasno rekla da mu opraštaju. 

Pavao Vladilo je objasnio da se samo šalilo ali da ih razume jer je bio suroviji prema njima. 

– Ja vas dve volim i nemojte mi zameriti. 

Slađa se ubrzo ubacila u razgovor tvrdeći da ona njemu sve oprašta, dok swe atraktivna brineta šalila na njihov račun tvrdeći kako je to jedino prava i istinska ljubav. 

A onda se desio potpuni šok!

SAZNAJTE JOŠ I OVO

PODRŠKA ZA SPC U CRNOJ GORI Uz svetinje 105 kapetana duge plovidbe

MESEČNI HOROSKOP Stigao je burni jul i zato ovo morate znati!

TURISTI, OPREZ! Granični prelaz EVZONI ZATVOREN DO 15. JULA!

NOVA HAPŠENJA U SLUČAJU „JOVANJICA“ Uhapšeno još sedam osoba

Crvenokosa takmičarka je pokazala dozu ljubomore prema Atini kada je shvatila da su ona i Pavao bilio zajedno u izolaciji, pa je počelo ispitivanje kao na optuženičkoj klupi. 

Svi su bili šokirani kako brineta i Vladilo odgovaraju kao po komandi Izabelinoj majci, ali su ubrzo shvatili da je Pavao dobro istrenuiran, a ni Atina ne zaistaje. 

Da li će Slađa napravi haos kada sazna šta su jih dvoje radili u izolaciji ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter