Izvor: Happy BSC
17.05.2020 u 07:45
0

POKAZALA NOVOG DEČKA! Konačno se SKRASILA, cvetaju joj RUŽE, svadba POSLE rijalitija! (FOTO)

Bivša učesnica „Parova“ Marijana Marković je jedna od najvećih ljubavi Milutina Radosavljevića Milija koji je se i danas rado seti.

On je bio ludo zaljubljen u atraktivnu crnku koja je smatrala da njih dvoje nipošto nemaju zajedničku budućnost.

STEFAN OSTAVIO IZABELU: Saznala POTRESNE VESTI, skrhana od BOLA ne PRIHVATA ISTINU! (FOTO)

Marijana je po izlasku iz poznatog zabavno-humorističkog programa prekinula svaki kontakt sa bivšim dragim, i krenula svojim putem.

Ona je trenutno u Cirihu, gde je i upoznala novog momka sa kojim je mesecima u ozbiljnoj vezi.

MODEL I PEVAČICA ČEKAJU ISPRED VRATA: Njih dve su NOVE UČESNICE! Muškarcima će PASTI VILICA! (FOTO)

Markovićeva planira brak i formiranje porodice sa sadašnjim izabranikom.

Šuška se da će ona uskoro ući u vilu, a ukoliko se to zaista dogodi Miliju neće biti lako.

Koliko Marijana voli svog dečka pokazuje njena dirljiva objava na društvenoj mreži „Insatgram“.

– Moje srce zna samo za jednu osobu, ta osoba si ti i znaj da ću te uvek voleti. Mojoj duši je bliska samo jedna osoba, ta osoba si ti i znaj da ću te uvek poštovati i ceniti. Ti si moja ljubav, ti si moj dečko i sa tobom sve je lepo i predivno. Svaka tvoja reč me miluje, svaki tvoj dodir je pravo zadovoljstvo. Tvoj šarm je nestvaran, samo jednim pogledom možeš da zaseniš sve.Jednostavno, ti si rođen da budeš moja ljubav, a ja sam rođena da budem kraj tebe i da sa tobom dodirnem sreću. Uvek ću se truditi da ti pomognem u svemu i da ti pružim podršku. Ne brini, kada smo zajedno sreća nam je zagarntovana, na nama je samo da se prepustimo njoj i da uživamo. Htela sam da ti kažem da si ti najbolji čovek koga sam upoznala i veoma mi je drago što si kraj mene. Nikada neću dozvoliti da izgubim tebe, svom snagom ću se boriti da naša ljubav uspe. Nikada nemoj da zaboraviš da te volim više od svega.❤ ❤15.03❤ – glasio je opis fotografije zaljubljenih golupčića.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter