Izvor:
05.12.2017 u 03:15
0

POMISLILA DA JE NEOPHODNA ZA RIJALITI, PA PALA NA DNO! Aleksandra Subotić nije mogla da podnese istinu koju joj je produkcija pljusnula u lice!

Aleksandra Subotić je, može se reći, još jedan učesnik, koji nije mogao da podnese slavu, koju je napravio u rijalitiju „Parovi“.

U trenutku kad je pomislila da je iznad produkcije, koja ju je, bukvalno stvorila dajući joj važnu ulogu u scenariju pete sezone, a koju je počela da kleveće i iznosi neistine, uzvraćen joj je udarac – razotkrivena je do srži, sve njene laži su bačene na dno, ka kojem se i sama, kao učesnik u očima gledalaca uputila.

Otkriveno je da je lagala Davida, fanove, mnoge, a onda nije smogla snage da prizna istinu.

Čitavu noć je plakala, vrištala, nije smela da pogleda u oči Dalilu, koju je optužila da je kriva za pobačaj, a znajući da trdunoće nije ni bilo.

Ja sam važna karika ovde, napolju ću pričati da me je možda podvodilamajka, izgradiću priču, nije mi ni potreban rijaliti više –rekla je Aleskandra Subotić, Teodori Radoičić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter