Izvor:
08.12.2016 u 16:43
0

Postoji li bolji DOKAZ od ovoga? DALILA potvrdila da ulazi u novu sezonu „PAROVA“!

Velika pompa podigla se kada se proširila vest da nova sezona najgledanijeg rijalit programa ,,Parovi" uskoro počinje.

Gledaoci si izrazili želju da vide nake od starih rijaliti zvezda koje su obeležile prethodne sezone. Jedna od najtraženijih svakako je Dalila Mujić, koja je najpoznatjija po ljubavnoj vezi sa saigračem iz rijalitija Mladenom Vuletićem. Iako su rijlaiti ljubavnici odavno okončali vezu i dalje su tema broj jedan među ljubitljima ovog rijalti spektakla. Spekuliše s da će njen bivši deško takođe ući na imanje, ali za sada nam ostaje samo da nagađamo.

Jedno je sigurno, Dalila ulazi u ,,Parove, budući ila je na svom Fejsbuk profilu potvrdila da dolazi u Beograd. Pogledajte i sami na fotografiji ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter