Izvor: HappyBSC
10.08.2020 u 12:26
0

POTPUNO JE SLOMLJENA ZBOG OPTUŽBI NA NJEN RAČUN: Gori vila zbog SKANDALOZNOG RATA koji NE JENJAVA

Od kada su Jelena i Ivan raskinuli atraktivna brineta je glavni krivac, kako za milionski auditorijum tako i za takmičare. 

Iako se Atina Ferari konstantno pravdala kako ona nije kriva ni za šta, niko joj nije verovao, niti bio blag prema ovoj takmičarki, smatrajući da ona i jeste kriva za sve. 

– Ja nisam kriva ni za šta i ne znam zašto me konstantno napadate . To je njihova stvar a ne moja – bila je jasna Atina. 

Međutim, kako niko nije poverovao Ferari  usledio je niz komentara i pitanja koja joj se ni malo neće dopasti:

OVO MORATE ZNATI

MILOVCI NAPRAVILI HAOS U SRPSKIM OPŠTINAMA: Đukanović pustio svoje zveri sa lanca

BOLNIČAR UHAPŠEN: UKRAO NOVČANIK PREMINULOG OD KORONA VIRUSA

ISKORISTITE DAN ZA OSVEŽENJE: Pogledajte gde nas očekuju pljuskovi

OD DANAS „OKO SOKOLOVO“ NA DELU: PIŠE KAZNE i šalje na kućnu adresu

POJEDINI PROFESORI STRAHUJU OD POVRATKA U KLUPE: Jedna stvar može da bude kobna po njih!

– Kažeš da nisi kriva, a u svakoj čorbi si mirođija. Svaka veza je i ili pukla ili je dobro poljuljana zbog t og slobodnog ponašanja – bili su neki od komentara takmičara. 

Pravdanje je višak jer su je već osudili i doživeli kao krivca ne samo za raskid verenika, već i za mnoge druge veze. 

Prekid turbulentnog odnosa Jelene Ilić i iskusnog rijaliti takmičara Ivana Marinkovića je samo kap koja je prelila čašu i napad na Atinu je počeo. 

Kako će se dalje razvijati situacija i da li će se strasti stišati ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter