Izvor:
30.11.2016 u 00:17
0

PRESELA IM TUČA: Zoricu i Gasttozza traži policija!

Bivše učesnike četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" koji su pred kamerama započeli i vezu, Zoricu Dukić i Nenada Marinkovića Gastoza, juri policija.

Njih dvoje su već jednom saslušani u policijskoj stanici zbog nasilja u porodici, ali se na kasnije pozive nisu odazivali, zbog čega bi uskoro mogli da budu privedeni.

Gastoz i Zorica su više od mesec dana na različitim putovanjima, od Kanade do Kube, zbog čega ih očigledno policija nije našla, a oni su uspešno utekli iz zemlje.

"Gastoz i Zorica saslušani su pre nekoliko meseci zbog prijave da ju je on pretukao. Oboje su se tada uredno pojavili u policijskoj stanici da daju iskaz. Međutim, kako su njihove izjave bile kontradiktorne, inspektori su naložili ponovno saslušanje. U međuvremenu njih dvoje su obnovili vezu. Već mesecima njih dvoje izbegavaju dolazak u policijsku stanicu na novo saslušanje, kojim bi trebalo da pojasne detalje svojih prvobitnih izjava. Očigledno je da su i na putovanje otišli kako bi izbegli policiju", kaže naš izvor upućen u postupak.

Još u junu je podneta prijava zbog sumnji da je Gastoz pretukao Zoricu, ali istraga nije odmakla dalje od tog prvog saslušanja, jer se njihove izjave ne poklapaju. Kako se tada pisalo, Nenad je samo nekoliko sati nakon finala "Parova" pijan nasrnuo na Zoricu u njenom stanu na Zvezdari, nakon čega je priveden. Iako je istog dana dala izjavu u policiji, Zorica je uveče na društvenim mrežama napisala kako je nije tukao.

Kako bi od kompetentnih ljudi čuli kako se ova konfuzija između Nenada i Zorice može završiti i da li nakon prvobitnog iskaza mogu da kažu "puj pike – ne važi", pozvali smo advokata Nemanju Govedaricu.

"Uopšteno govoreći, organ koji rukovodi postupkom može da primeni naredbu za dovođenje ili odredi pritvor ukoliko blažim merama ne može da se obezbedi dolazak lica. Kod nasilja u porodici ili u vanbračnoj zajednici često se dešava da postupak ostane bez ijednog dokaza jer žrtva prijavi nasilnika, da izjavu i opiše kako se nasilje dogodilo, a kasnije koristi zakonsko pravo da ne svedoči. U takvoj situaciji prethodne izjave se ne mogu koristiti", kaže advokat.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter