Izvor:
22.02.2017 u 15:35
0

Sandra Meduza iskrena: OTKRILA DA LI ĆE SE VRATITI U „PAROVE“, I SA KIM ĆE SE DRUŽITI NAKON RIJALITIJA! (video)

Učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Sandra Pavlović Meduza, gostovala je sinoć u emisiji "Upoznajte Parove".

Mi smo tom prilikom odlučili da uradimo jedan intervju sa njom, i pitali je šta radi nakon rijalitija i da li planira da se vrati u njega.

Srećna sam od tog dana kada sam izašla, i ne bih se više vraćala. Sada me mnogo više startuju na ulici i stariji i mlađi, i to mi prija. Ja sam uz Branku i njena sam podrška najviše, a ovi ostali manje-više. Dečko se iznenadio kada sam izašla, bilo mu je jako drago, podržava me i sada se volimo još više. Moja mama ništa nije slagala kada se uključivala, i jeste mi ona slala stvari. Ne mogu da kažem da je Branka bila jedina moja drugarica u vili, ali je bila jedna od najboljih, i mislim da ću se sa njom družiti i kada izađe. Samo mi traže manu, ja se oblačim onako kako meni odgovara. Mislim da će večeras novine da bruje o mom stajlingu. Sada ću biti fotomodel, imam već nekih ponuda – rekla je Meduza.

Videćemo kako će meduza proći u modelingu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter