Izvor: Happy BSC
14.02.2021 u 13:15
0

ŠLOGIRAĆE SE! BORKO ULAZI U RIJALITI, DONEO ODLUKU NA DAN ZALJUBLJENIH: Kao da SLUTI, plače kao KIŠA (VIDEO)

Četrnaesti februar je dan kada se proslavlja Sveti Trifun u pravoslavlju, ali i Sveti Valentin u rimokatolicizmu, dok industrija slavi Dan Zaljubljenih.

Kada osvane 14. februar, u Srbiji se pitamo šta treba uraditi, da li se prvo pomoliti Svetom Trifunu ili Svetom Valentinu, ili pokloniti pažnju i neki komercijalni predmet voljenoj osobi, čestitajući joj dan zaljubljenih.

Pitanje je veoma složeno, nije nerešivo, ali unosi zabunu i nesigurnost. Samo treba pogledati u kalendar i poređati svece po hronološkom redu i značaju i dobićemo odgovor na ovu dilemu, koja iz godine u godinu preti da protera Svetog Trifuna sa srpskog tla.

NE PROPUSTITE

USKORO PRIVOĐENJE POLICAJACA, FUNKCIONERA I TAJKUNA: Klan Veljka Belivuka imao snagu da NAPADNE DRŽAVU!

HOĆE LI BITI SVADBI I VESELJA NA LETO? Doktor Tiodorović odgovara „Potrebna su DVA USLOVA“

POSLEDNJA VEST IZ MELBURNA: Novak trenirao, evo da li će igrati protiv Raonića! (VIDEO)

VAKCINISANO PREKO 800.000 LJUDI: Srbija druga u Evropi, a pogledajte koji smo u svetu

SRPSKA DONACIJA: Vučić danas predaje Zaevu prvi kontingent vakcina

Sve više mladih ljudi se u anketama izjašnjava da je 14. februara Sveti Valentin, a ne Sveti Trifun, dok ima i onih koji kažu da je 14. februara Osmi mart i tako postanu glavne zvezde na jutjubu.

Tatjana Radovanović Tanja je prevarila svog supruga, pa se sad setila da ga zamoli za oproštaj, to to baš na ovaj današnji dan.

Tanja priziva Borka, nada se da će na Dan zaljubljenih kročiti u vilu, i da će se dogoditi savršen scenario – pomirenje.

Evo kako se Tanja nada da će njen još uvek zakonit muž kročiti u vilu „Parova“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter