Izvor:
03.11.2019 u 21:50
0

SPREMILA MU PAKLENU OSVETU: Jelena Golubović napisala PISMO u kojem je OTKRILA ŠTA ĆE MU URADITI! Evo o čemu je reč (FOTO)

UKLJUČILA SE PAVAOVA MAJKA: Nećete verovati šta je PREDLOŽILA svom sinu! Jelena Golubović nije skidala OSMEH S LICA! (FOTO)

Pojavio se dokaz da je Jelena Golubović znala šta će se desiti danas – ona je napisala pismo u kojem je iznela svoje planove:

Svađati se sa Pavaom. Zavesti Pavaa. Preći granicu igre. Pustiti ga da me blati i zadati završni udar – pročitao je Mili pismo koje je napisala Jelena.

Ja sam ovo juče napisala kada je otišla moja mama. Ja sam Urošu sve ispričala. Rekla mu za lažni orgazam. Znala sam šta će biti danas – rekla je Jelena.

Izgleda da Jelenu ništa ne može iznenaditi, čak ni Pavao. Ona je već sve smislila i sada očekujemo taj završni udarac.

On se meni danas zgadio i mislila sam da on zna da se igra. I ovo je trebala da bude igra, ali ništa od toga – zaključila je Jelena.

POKUŠAO DA JE ISPROVOCIRA: Izvređao je tokom nominacija, a ona je odreagovala OVAKO! Nije dozvolila da joj poremeti duševni mir (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter