Izvor:
07.11.2019 u 11:11
0

STIŽE DRUGU BEBU U „PAROVE“?! Kristina krišom tražila test za trudnoću! Sumnja da će imati NJEGOVU podršku! (VIDEO, FOTO)

NIKAD KRAĆI FITILJ: Pjuštale UVREDE na sve strane! Niko nije očekivao da će njih dvojica započeti ovako OZBILJNU SVAĐU! (VIDEO, FOTO)

Ivana Mitrović i Kristina Ružić došle su u Tajnu sobu kako bi tražile test za trudnoću. Kristina misli da je u drugom stanju jer ima simptome koji ukazuju na to.

Treba nam test za trudnoću jer sumnja da je u drugom stanju. Kasni joj i to mi je rekla još pre nekih nedelju dana. Ja sam joj i tada rekla da proveri, ali se ona odlučila da to uradi danas – rekla je Ivana.

Ali samo diskretno dok se ne uverim u to. Ne znam ni da li sam uopšte i trudna. Osetila sam miris majoneza na sastanku i osećam neke mučnine. Ako je pozitivan okej. Osećam neku napetost – ispričala je Kristina kako se oseća pa nastavila da priča o Urošu:

Mislila da prvo uradim test, pa da kažem Urošu. Ali ne verujem da će me podržati jer ste videli kako se on ponaša. Čak i da sam stvarno trudna, mislim da neću imati njegovu podršku – zaključila je Kristina.

Da li ćemo imati drugu bebu u rijaltiju? Jedva čekamo da to saznamo. Ostanite uz nas.

POKUŠAO DA PREVARI POLIGRAF: Nije želeo da prizna šta oseća prema Jeleni Golubović! Ipak nije sve bila igra?! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter