Izvor:
07.11.2019 u 11:05
0

UKLJUČENJE KOJE JE PRODRMALO TAKMIČARE: Gledateljka OSULA PALJBU po Jeleni Golubović! Kada sazna o čemu su pričali, neće joj biti dobro! (FOTO)

"JUTARNJA KAFICA" OTKRIVA NJIHOVA PRAVA LICA: Da li su spremni da komuniciraju sa neprijateljima?! Ova tema će ih ŽESTOKO PRODRMATI! (FOTO)

Tokom emisije "Jutarnja kafica" uključila se anonimna gledateljka koja nije imala lepe reči za Jelenu Golubović, kao i za najmlađe učesnice rijalitija "Parovi". Ona smatra da njihovo ponašanje nije adekvatno i da rade dosta stvari samo zbog rijalitija. S druge strane, pohvalila je Milija i uputila mu srdačni pozdrav. Savetovala ga je da se drži podalje od devojaka u vili.

Ja ovde nemam neki izbor. Šta mi je na meniju, to je to. Ali sa svakom devojkom s kojom sam bio ovde bile su lepe i svaka je na svoj način specifična. Ali napolju ne mogu da se odbranim od njih! – reko je Mili.

Mili je streptomicin za pojedine učesnike ovde – izjavila je Vendi.

Mili treutno nije u vezi, iako je do skoro bio sa Sanjom Mirkov. Njih dvoje su imali burne svađe i raspavke, a sada više ni ne komuniciraju.

"HTEO SAM SEBI DA ODUZMEM ŽIVOT!" Potresna ispovest rijaliti takmičara RASTUŽILA mnoge! Preživeo je PRAVI PAKAO! (VIDEO, FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter