Izvor:
01.11.2019 u 20:21
0

SVE MU JE DOJADILO! Žabac OČITAO LEKCIJU Milijani pa NAPUSTIO PROSTORIJU! Nije mogla da veruje šta je snašlo! (FOTO)

MISTERIOZNA PRIČA ŠOKIRALA JE PUBLIKU: Bila sa Meksikancem u vezi, a NEĆETE VEROVATI ČIME SE BAVILA! (FOTO)

Nedugo posle emisije "Upoznajte Parove" Milijana Božić i Nemanja Stamatović Žabac započeli su razgovor koji se, međutim, brzo završio. Žabac je hteo nešto da joj ispriča, ali je primetio da ga ona uopšte ne sluša:

Ovo ćeš da zapamtiš za ceo život! Ti si još mlada, a ja ću još malo da umrem, imam godina – počeo je da priča Žabac pa je zaćutao na šta je Milijana burno odreagovala.

Pa reci sad, hajde. Nije nikakv problem ako ti smeš da pričaš – besno je rekla Milijana.

Ma beži bre tamo! – vikao je Žabac pa sklonio se od Milijane. Pokušala je da ga zadrži blizu sebe, ali bez uspeha.

Žapčeva reakcija možda ima smisla ukoliko se prisetimo svađe koja se desila tokom emisije. Naime, Simo Spasić, gost emsije "Upoznajte Parove" prozvao je Žapca tako što ga je pitao kako bi on reagovao da mu se ćerka zabavlja sa toliko starijim muškarcem. Ovo pitanje ga je verovatno podstaklo da se malo zapita šta on to radi sa Milijanom.

MARINKOVIĆ POLUDEO ZBOG FATALNE PLAVUŠE: Leontina mu sprema VELIKO IZNENAĐENJE! (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter