Izvor:
06.11.2018 u 16:14
0

SVESNA SAM DA JE NAŠA VEZA NA TESTU, ALI NEMA PREDAJE: Samo za Happytv.rs Jelena Ilić iskreno o svom odnosu sa Ivanom Marinkovićem!

Jelena Ilić, mlada i lepa Leskovčanka, u žiži je interesovanja otkada je ozvaničila vezu sa iskusnim rijaliti igračem, Ivanom Marinkovićem.

Kako je poznato da je Ivan prilično emotiva i zaljubljive prirode, mnogi komntarišu da Jelenina ljubav prema Marinkoviću nije iskrena, već da je to sve deo njene igre kako bi osptala u rijalitiju.

1. Mnogi su tvoju vezu sa Ivanom smatrali idiličnom, ali ste u poslednje vreme zahladili odnos.Šta se dešava sa vama, pa često dolazi do sukoba?

– Po mom mišljenju, naša veza je i dalje savršena.Razlog čestih svađa, je moje loše raspoloženje.Ivan pokazuje razumevanje i to je ono što je meni najvažnije.Naše rasprave nisu tako strašne, mi to sve brzo rešavamo.

2. Prilikom izbacivanja u "Parovima" Ivan se pred milionskim auditorijumom požalio da ne može da te prepozna, te da si se presvukla u belu boju kao znak predaje.Da li si to zaista namerno uradila i zbog čega?

– Naravno da nisam razmišljala o tome, već sam se kao i svaki pu obukla po sopstvenom nahođenju.To povezivanje bele boje sa predajom je apsurd.Kada smo nas dvoje u pitanju neću se nikada predati, niti povući.On je divan muškaraca, mnogo ga volim i koliko god da naša veza bude pod pritiskom, ja ću se boriti za našu ljubav.Naša veza je na velikom testu, ali to će je učiniti jakom i stabilnom.

3.Prilikom jučerašnje rođendanske žurke za Nikolu Anđelkovića, Ivan i ti ste plakali, a mnogi su komentarisali da ste svesno želeli da ukradete šou.Gledaocima je sumnjivo što se vaše svađe dešavaju tokom lajva.Kojim argumentom ćeš pokušati da ih razuveriš?

– Pre žurke, Ivan me je isprovocirao u emisiji, pa sam jednostavno zaplakala i napustila program.Pokušala sam da se smirim u želji da Nikoli ne pokvarim rođendan svojim plakanjem.Međutim, tada mi je stiglo pismo od mojih sestričina iz Amerike koje me veoma dirnulo i tada nisam mogla da iskontrolišem svoje suze.Nakon što je Ivan pročitao pismo, plakali smo zajedno.Moja ljubomora zbog njegovog odnosa drugim ženema, budi ono najgore u meni i onda ne mogu da iskontrolišem svoje emocije pa previše burno reagujem.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter