Izvor:
06.11.2018 u 15:50
0

POVRATAK OTPISANOG: Da li će se Benjamin Spahović, konkurencija mnogim rijaliti igračima, vratiti u vilu ?

Intrigantni učesnik sedme sedme sezone rijaliti šoua "Parovi" Benjamin Spahović, zabavljao je široki auditorijum više od mesec dana, ali je zbog svog nedoličnog ponašanja, zatvorio vrata velelepne vile.

Kako je poznato, Benjamin je zbog bahatog ponašanja, pretnji i lomljenja inventara po vili, odlukom produkcije izbačen iz šoua.

Naime, voditeljka Anđela je Benjaminu jedno veče jasno stavila do znanja da produkcija ne prašta loše ponašanje, a pogotovo ne pretnje na šta se Spahović nije puno obazirao da je naprotiv počeo i da joj odgovara.

Ušao je čak i u raspravu sa voditeljkom i samim tim još jednom prekršio pravila.

Međutim, kako se Benjo javio produkciji u želji da se izvini i da izmiri dugove, poručio je i kako je spreman na novi ugovor.

Produkcija još uvek razmatra ovu mogućnost, a kako se Spahović ponudio da isplati dug od 100.000, potoji verovatnoća da se Benjamin vrati u vilu i pomrsi konce među takmičarima.

Konkurencija je spremna za povratak, a ko strahuje od njegovog ulaska?

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter