Izvor:
16.06.2019 u 14:41
0

TELEFONSKO UKLJUČENJE GA JE RAZOČARALO….Plesao je sa drugim devojkama, pa sada mora da nauči lekciju! (FOTO)

Pročitajte: MILI BRUTALNO SPUSTIO TRUDNICU, CIMERI OSTALI U ŠOKU: "Došla si da zaradiš za more, a dobićeš dete…"! (FOTO)

"Nedeljni ručak" je u toku, a Milutin Mili Radosavljević nije mogao da veruje da njegova devojka Marijana Marković ne želi da se uključi.

Vuya zna koji je razlog što ona ne želi da se javi, a to je zato što je Mili plesao sa drugim devojkama.

Milutin je bio jako besan, pa se svađao sa mnogim takmičarima, na taj način je pokušao da obuzda tugu zbog odluke Marijane.

Pročitajte i: NAKON RIJALITIJA SE POSVETILA SEBI: Uradila tetovažu, i to baš na ovom mestu! (FOTO)

SALVA EMOCIJA! Bells RONILA GORKE SUZE: "Živim život bez života, kako da prebolim…"?! (FOTO)

Telefonsko uključenje se ipak desilo, i Anđela je rekla Miliju da je možda Marijana, ali na njegovu žalost nije bila, uključio se Gera koji mu je poručio da je Marijana dobro .

Enisa se uključila kako bi podržala svog momka Vuyu, pa je to Vuya iskoristio kako bi se rugao Miliju i pokazao da njega devojka nikada ne zapostavlja.

Milutin nije mogao da sakrije koliko mu je loše, pa se hvalio u svom stilu iako mu nije bilo ni do čega.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter