Izvor: Happy BSC
26.08.2020 u 13:59
0

UOČI SPEKTAKULARNE NOĆI SAZNALI LEPE VESTI: Finale se BLIŽI, evo KO JE VEĆ POBEDIO! (FOTO)

Rijaliti programi su poznati su po brojnim skandalima i tučama koje se dešavaju između takmičara. Ali ni pravljenje dece i trudnoće pred kamerama im nisu nimalo strane.

Tako je Miljana Kulić bila preteča u ovom slučaju. Ona je zajedno sa svojim rijaliti cimerom Ivanom Marinkovićem 2017. godine napravila dete pred kamerama u „Parovima“.

U rijalitiju “Parovi” trudnoće su postale svojstvene za takav program, te je tako Aleksandra Tasić Coka 2018. godine zatrudnela sa svojim cimerom Nikolom Lakićem i srećne vesti podelila sa svima. Ona se u avgustu naredne godine porodila i na svet donela malog Lazara koji je u tom trenutku imao 3 460 grama.

– Postao sam otac – kratko je tada Lakić obavestio javnost.

SAZNAJTE I OVO

ČAK 97 ODSTO LJUDI NE ZNA ODGOVOR: Ovo je pitanje koje je sve izludelo!

Ovi horoskopski znaci su rođeni da budu milioneri!

BRESKVE ILI NEKTARINE? Evo šta je zdravije!

Rijaliti par Đorđe Tomić i Anđelina Đina Marjanović napravili su dete u razmaku između dve sezone rijalitija, ali je svoju trudnoću održavala tokom rijalitija.

Nekoliko puta je objašnjavala da joj neće biti nikakav problem i trudnoću je izdržala.

Pre par meseci Marjanovićeva se porodila, a ponosni tata Đorđe se oglasio na svom Instagram profilu.

Ima 3 kg i 750 g i dugačak je 52 cm. Uzbuđen sam i presrećan – rekao je tada novopečeni tata malenog dečaka, pa je potom otkrio kako je protekao porođaj.

– Porođaj je protekao vrlo lako… Đina je bila kao prava lavica, odlično je iznela trudnoću, pa se lako i porodila – otkrio je tada uzbuđeni Tomić.

UDARNE VESTI IZ HRONIKE

UŽAS! Milorad (64) vodio devojčicu (9) na Popovu plažu i pipkao je po telu, posle kupanja odveo je u šumarak?

OD SEPTEMBRA STIŽU NOVE OLAKŠICE: Zašto je sada lakše kupiti stan?

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Sekirom ubila majku!

SUROVI TINEJDŽERSKI OBRAČUN: Poznanika (17) IZBOLI i ostavili da ISKRVARI do smrti

Učesnica rijalitija „Parovi“ Teodora Čelarević nedavno je u programu uživo uradila test i saznala da je u drugom stanju.

Teodora je bila vidno iznenađena kada je test pokazao da je trudna i da će dobiti dete sa svojim partnerom Mastorom, takođe aktuelnim učesnikom rijalitija „Parovi“.

– Mastore postaćeš otac – rekla je voditeljka Jelena Maćić, a ukućani su počeli da im čestitaju.

– Nisam uplašena, samo mi nedostaje porodica, želim da idem kući – rekla je Teodora nakon što je saznala vesti o trudnoći.

Ona je, inače, prilikom ulaska u rijaliti lagala da je u drugom stanju, zbog čega se pokajala, da bi nakon toga i zaista ostala trudna.

– Nama ne treba pobeda, ovom divnom vešću mi i jesmo pobedili – rekla je Čelarevićeva.

Nema sumnje da je ovom mladom paru Merlin doneo lepe vesti, zato se i kaže da rijaliti „Parovi“ širi samo pozitivne vibracije, i ljubav.

Podsetimo, finale osme sezone i zvanično proglašenje pobednika biće održano u subotu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter