Izvor: Happy BSC
05.07.2020 u 18:27
0

Uroš ne želi da PRIZNA DETE: „Možda je Dragana TRUDNA, ali ja nisam OTAC“ (VIDEO)

Drama između Uroša i Dragane se nastavlja. Njihovim svađama nikad kraja, a njegova majka već se izjasnila da joj se Kristina više dopada.

Mnogi sumnjaju da je Dragana trudna, i ona se kako kaže, ne plaši da uradi test na trudnoću. Urošev odgovor na ovo je bio neočekivan.

– Mislim da nije trudna, a ako jeste, baš me briga, ja znam da nisam otac, opet se od mene traži da se sažalim na nju, e pa neću – rekao je on.

OVO MORATE ZNATI

IZVORI ISTIČU: Grčka najverovatnije u ponoć zatvara granice za srpske turiste!

BIĆE DRUGI, TREĆI, I ČETVRTI TALAS KORONE! Lekar iz Birmingema UPOZORIO, evo ko je prvi na udaru!

HIRURG SRĐAN MIJATOVIĆ O RADU U URGENTNOM CENTRU U DOBA KORONE: Kakva je budućnost laparoskopije!

VIRUS SE ŠIRI! EPIDEMIJMA U RASINSKOM OKRUGU BRZO NAPREDUJE: Za 24 sata i 11 novih bolesnika!

LJAJIĆ UPOZORIO: „Moj prijatelj je umro od kovida, a imao je 3 negativna testa“

U njihovu priču umešala se Izabela koja se izvikala na Uroša jer smatra da je neprimereno da se sa Kristinom, posle svega ljubi na Draganine oči.

Kako će se završiti ova ljubavna drama i da li je ova zgodna crnka zaista trudna ostaje da vidimo u nastavku rijalitija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter