Izvor:
12.01.2017 u 20:43
0

Veliko iznenađenje: Gledateljka prvi put „udarila strujom“ Bibu!

Gledateljka "Parova", najgledanijeg rijalitija u Srbiji, se uključila uživo u program, zamolila je sve da je niko ne prekida dok govori i žestoko iskritikovala Bibu Struju zbog diskriminacije prema ženama, po njenom mišljenju.

Biba je bio šokiran a voditeljka Zaga iznenađena, kada je ona rekla "da nije uredu što priča, kako šene koje se nisu udale do tridesete, ne valjaju i kako nesto nije uredu sa njima". Zaga je prekinula i zamolila je da ne pričaju o tome.

– Rekla bih još da ni marija nije ništa pokazala i da samo sedi i ćuti"… Na Zaginu kunstataciju da su njeni komentari negativni, gledateljka je odgovorila da su svi oni u suštini dobri.

Izvor: HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter