Izvor:
12.01.2017 u 20:35
0

Jeziva ispovest Baneta Čolaka: Bio sam NEPOKRETAN s RAZBIJENOM GLAVOM!

Učesnik pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Bane Čolak, za dlaku je izbegao smrt.

Reper koji je u javnosti postao poznat kao bivši dečko Tijane Ajfon priča kako je uspeo da se oporavi nakon teške saobraćajne nesreće.

Udes se dogodio pre 14 godina. Bio sam s majkom u kolima. Nisam bio vezan i to je moglo da me košta života. Mama je preticala kamion, a kada je primetila da joj u susret dolazi vozilo, da bi izbegla direktan udes, okrenula je auto na levu stranu i zakucala se u ogradu – seća se Čolak koji je tada pao u komu.

Kada sam se posle tri dana probudio, počele su da mi se predviđaju razne stvari. Nisam mogao da stanem na noge pa sam se uplašio. Stalno su mi se vraćale slike. Pomislio sam da nemam glavu jer je cela bila u zavojima. Morao sam da se uverim da mi je i dalje na ramenima, pa sam mimo znanja lekara odvio zavoje.

Banetu se ožiljak donekle povukao, i to, kako kaže, zahvaljujući vračarama.

Išao sam kod nekih baba što mađijaju i duvaju u ranu. Jedna vračara mi je duvala u ožiljak i s tog dela čela je spao. Rekla mi je da s druge strane čela ne može da spadne ma koliko duvala, i evo to mi je ostalo. Jedino može plastičnom operacijom to da se reši, ali ja ne želim jer sam prepoznatljiv ovako – završava Čolak.

Kurir stars
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter