Izvor:
12.01.2017 u 19:50
0

Ljubina ćerka otkrila ŠOKANTNU ISTINU: Evo kada je Aleksandra imala PRVI SEKS sa Čabarkapom i na kakav SKANDALOZAN način su dobili BEBU!

Učesnica pete sezone najgledanijeg rijalitija "Parova" Aleksandra Subotić, priznala je da joj je Aleksandar Čabarkapa, koji je u to vreme bio dečko njene majke Ljube Pantović, napravio bebu mrtav pijan.

Naime, učesnica "Parova" bila je prva na listi ispitanika Dejana Nestorovića, koji je u vili imao svoj noćni šou u kojem je ostale učesnike mogao da pita šta god mu padne na pamet i, naravno, nije propustio priliku da od Ljubine ćerke sazna kako je izgledao momenat kada se smuvala s maminim dečkom.

Otac mog deteta je pio neki alkohol i mnogo je povraćao. Tako se desio naš prvi seks i tako smo se smuvali – rekla je Aleksandra Subotić, a svi ukućani su bili zgroženi njenom izjavom jer je tako, zapravo, priznala da je njena beba nastala tokom Aleksandrovog pijanstva.

Mlada starleta je ispričala Nestoroviću da je nevinost izgubila sa 15 godina, te da joj se posle toga smučio seks jer je doživela traumatično iskustvo zato što njen tadašnji, 13 godina stariji, partner nije imao nimalo obzira prema njenoj nevinosti.

To je bio jedan dečko iz mog kraja u kog sam gledala kao u boga. Imao je 28 godina. Trinaest godina razlike bilo je između nas. Bio je veoma grub i bez osećaja da je to meni prvi put. Kada je počeo, nisam znala gde se nalazim. Posle tog groznog iskustva, rekla sam sebi da neću više nikada spavati ni sa kim – rekla je ćerka Ljube Pantović.

Srpski telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter