Izvor:
01.11.2018 u 17:46
0

VOLJENKA SE POŽALILA NA RAKCA I MILIJA : Vlada dogovor između njih dvojice da Milutin ispadne žrtveno jagnje! (FOTO)

Netrpeljivost između bivših partnera, Voljenke Ilić i Milutina Radosavljevića Milija, već danima ne jenjava.

Naime, takmičari nisu krili da su pre ulaska

– Nema više razloga da krijem, ovo je izašlo na videlo… Čuj, Rakac kaže da će da dođe večeras da me raskrinka, šta to on može da kaže – žalila se Voljenka Marinkoviću, a onda ispričala kako je Milijev otac pokušao da je podvede muškarcu iz Rusije:

– Pozavo me u stan sa tim gospodinom, odmah sam mu rekla da nisam devojka za jednu noć. a on me je odmah upitao da li imam neku drugaricu. Ovo je klasičan dogovor između njih da Mili bude žrtveno jagnje, neću im više dozvoliti – objasnila je takmičarka.

Naime, večeras će se u vili "Parova" održati "Roditeljski sastanak" kome će pisustvovati Rakac i Voljnkina mama. Ilićeva se poverila cimeru iz rijalitija kako je u telefonskom pozivu pripretila majci:

– Ne budeš li me večeras odbranila i sačuvala mi leđa, kao što si to uvek radila do sada, nemamo o čemu da razgovaramo – objasnila je.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter