Izvor:
09.07.2017 u 18:24
0

ZERINA ME JAKO RAZOČARALA: Sandra OSULA PALJBU po bivšoj drugarici!

Nakon završetka zabavno humorističkog programa Parovi, mnoga prijateljstva su "pukla", pa se tako pokazalo da učesnice Sandra Subotić i Zerina Hećo koje su tokom boravka u rijalitiju bile velika podrška jedna drugoj, zapravo nisu imale iskren odnos.

Subotićeva je samo nekoliko dana po izlasku iz vile izjavila da ju je Zerina jako razočarala.

– Kada je Zerina izašla iz vile, ona i ja smo bile u jako dobrim odnosima, izgrlile smo se i izljubile kada je odlazila. Medjutim kada sam je videla u studiu i sve ono što je uradila nije mi se dopalo, zamerila sam joj na tome. Ne sviđa mi se što je ona na neki način Lakića nagovorila da nam okrene leđa. Ljudi su procenili da je ona običan folirant – bila je jasna Subotićeva.

Na kraju je dodala i to da Zerina igra prljavo i da joj to neće doneti ništa dobro u životu.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter