Izvor:
07.12.2016 u 18:14
0

Zorica mu ovo neće oprostiti: Gasttozz UHVAĆEN sa četiri devojke, menjao ih na svakih pola sata! (foto)

Pobednik treće sezone rijaliti programa "Parovi" Nenad Marinković Gasttozz izgleda da se najbolje zabavlja kada izađe u provod bez svoje devojke Zorice Dukić!

Naime, bivši učesnik "Parova" bio je u društvu nepoznatih devojaka na nastupu pevačice Sandre Afrike, prenosi Star.

Marinković je za nepuna dva sata uspeo da zavede čak četiri ribe. Paparaco Stara uhvatio je Gasttozza u društvu zanosne brinete koja mu je nešto šaputala na uvo, a potom se Marinković preselio za susedni sto gde je flertovao sa čak dve devojke. Ipak, ubrzo se vratio za svoj sto, ali ne sam. Društvo mu je pravila brineta sa kojom je čak nazdravljao.

Nenad je napustio klub sa društvom, a da li je otišao pravo kod Zorice ili je nastavio provod na nekom drugom mestu, ostaje nepoznanica.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Nenad Marinkovic Gasttozz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter