Izvor: Telegraf.rs
19.09.2023 u 21:57
0

RIJANA MESEC I PO DANA POSLE POROĐAJA PRVI PUT POKAZALA DRUGOG SINA: Mališanu dala neobično ime

Ona je sina nazvala Riot (Rajot, pobuna op.a.), a na slikama se beba možete videti sa roze kapicom i osmehom. Inače, ona se porodila 1. avgusta.

Ikona svetske pop scene, Rijana porodila se pre mesec i po dana, a sada je prvi put i pokazala kako izgleda drugi sin.

Ona je sa suprugom, reperom Asap Rokijem uradila set porodičnih fotografija sa obojicom sinova i prvi put pokazala drugogo javnosti.

RIJANA TUŽILA ALBANSKE MODNE DIZAJNERKE: Ponadale se da će zgrabiti milione!

Ona je sina nazvala Riot (Rajot, pobuna op.a.), a na slikama se beba možete videti sa roze kapicom i osmehom. Inače, ona se porodila 1. avgusta.

Mali Rajot je nosio roze benkicu sa kapicom, a na nekim fotografijama je umotan u ćebence.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SLEEK Jamaica Media (@sleekjamaica)

Stariji sin Riza (RZA) je nosio pantalonice i rokericu, dok se pevačica ofdličila za teksas jaknu i teget helanke, a reper je ostao veran svom stilu – široke pantalone, košulja i lanac.

Da voli neobična imena, Rijana je potvrdila i obabirom imena za starijeg sina jer on nosi nadimak Roberta Ficdžeralda Digsa čuvenog repera i vođe Wu Tang klana.

Inače, Rijana je drugu trudnoću objavila na ovogodišnjem SuperBoulu u toku nastupa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter