Izvor: Blic
07.12.2023 u 12:12
0

RUŠKA JAKIĆ BEZ ŠMINKE: Voditeljka u nikad viđenom izdanju, fotografija pokrenula lavinu komentara (FOTO)

Zbog fotografije koja kruži društvenim mrežama, mnogi su se iznenadili kada su videli Rušku Jakić i u potpuno prirodnom izdanju.

Nekadašnja voditeljka čuvene emisije „Ljubav i moda“ jedno je od najpoznatijih lica u istoriji domaće televizije, a na svakoga ko ju je ikada video ostavila je utisak efektnim make-up izdanjem.

Ruška je u svakom trenutku doterana i pažljivo našminkana, a nije poznato da se ikada pojavila u javnosti bez imalo šminke, zbog čega je njena fotografija koja se pojavila na interentu privukla mnogo pažnje na društvenim mrežama.

Naime, voditeljka je fotografisana prilikom tretmana lica, a pretpostavljamo da je voditeljka i ovog jutra sebi poručila svoju viralnu rečenicu: „Dobro jutro, lutko“.

Naime, voditeljka je očigledno proteklih godina ulagala u negu kože lica, pa izgleda vrlo sveže, negovano i makar nekoliko decenija mlađe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @biseriestrade

– Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu. Danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju višak silikona, a manjak pameti, i to je njihova ulaznica. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet. Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis – rekla je Ruška jednom prilikom.

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter