Izvor: BSC HAPPY/
28.11.2023 u 17:59
0

„SADA UŽIVAM U SVEMU“: Maja Marijana otkrila šta je vraća u život (VIDEO)

Pevačica Maja Marijana otkrila je kako je emotivno ispunjena i kako nikad nije bila srećnija pa se osvrnula i na događaje koji su napravili trzavice u njenom životu.

Nakon nemilih događaja u životu i skandala sa bivšim, Maja Marijana podelila lepe vesti i otkrila kako je nakon dužeg vremena ponovo srećna.

Iako ne voli da otkriva previše detalja o privatnom životu, sada je priznala da je zadovoljnija nego ikad.

Sva ova trka i frka kada je naš posao u pitanju… Ja sam veoma srećna i nikad srećnija nisam bila. U nekom sam smiraju, ćerke su mi velike tako divno funkcionišemo. Nikada nisam bila megaloman da dajem prednost materijalnim stvarima, ali sada uživam u svemu onome u čemu ranije nisam imala vremena. Ovde sedi žena koja je jako srećna i zadovoljna – izjavila je Maja u jednoj emisiji.

RASTA U SUZAMA: Repera preplavile emocije, a za sve je kriva njegova ćerka! (VIDEO)

Pevačica se svojevremeno našla u neprijatnoj situaciji kada je u svom automibilu pronašla uređaj za praćenje, zbog čega je alarmirala i policiju, a sada se osvrnula se na ovaj nemili dođajaj.

– Sigurna sam da svi vi znate ko je. Namerno neću da izgovaram njegovo ime, jer je po drugi put to uradio ne bi li proverio gde ja idem, u koje institucije, s obzirom da sam podnela tužbu zarad zajedničkih nekretnina koje smo zajedno stekli. Jako sam ljuta i ogorčena jer u našoj sigurnoj državi neko može tek tako da vam postavi uređaj i da za to ne odgovara – rekla je tada Maja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter