Izvor: Happy BSC
21.02.2024 u 22:41
0

SASTALI SE HARIS I MELINA DŽINOVIĆ! Pevač sreo bivšu ispred porodične vile (FOTO)

Ekipa Paparaco lova pratila ih je u stopu

Već nekoliko meseci spekuliše se da se Haris Džinović i njegova supruga Melina razvode, a u prilog tome govori i činjenica da se ona iselila iz njihove porodične vile.

Iako je neko vreme kreatorka boravila u hotelu, čini se da se sada konačno i skućila u jednom naselju na Novom Beogradu.

Nju je ekipa Paparaco lova pratila nekoliko dana i uhvatili su je ispred jedne zgrade u ovom naselju, dok je parkirala automobil u garažu.

Nekoliko dana kasnije, Melina se uputila ka porodičnoj kući na Senjaku, a u isto vreme je tamo stigao i Haris.

Ipak, njih dvoje nisu komunicirali, već je Melina razgovarala iz automobila sa jednom ženom. Nakon toga se pokupila i otišla.

I Haris je ubrzo seo u svoj automobil i odvezao se do jedne advokatske kancelarije, odakle je izašao sa dokumentima u koje je gledao dok je hodao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter