Izvor: BSC Happy/Kurir
23.07.2023 u 09:27
0

ZBOG JEDNOG DETALJA U STANU SAM ZNALA DA ME DEČKO VARA: Kad sam otkrila s kim, odmah sam mu spakovala SUROVU OSVETU (VIDEO)

Devojka po imenu Aleksa Rouzi je na TikToku ispričala kako je posumnjala da je dečko vara, a zahvaljujući instaliranom sistemu pametne kuće (Google NEST), koji ima i kameru na ulaznim vratima, otkrila je i da ga svako veče posećuje, kako kaže, „njena jeftina kopija“.

– Kad shvatite da je korišćena kozmetika koju ste ostavili u stanu svog dečka… Pa se ulogujete na njegov Nest nalog i vidite da svaki put kad vi ostanete kod kuće, njemu dolazi vaša jeftina kopija – napisala je u opisu svog videa.

Odmah je, kaže, odlučila da ga ostavi, ali je pre toga odštampala na desetine plakata sa slikom devojke koju je kamera zabeležila i oblepila ih svuda po kući da ne bi bilo zabune zašto ga napušta.

– Još me i pratila na Instagramu… – dodala je, a njena je priča brzo postala viralna.

PREVARA U BRAKU: Skinula sam se i pocela da drkam

„Nije dovoljno ukrasti dečka, treba još i kozmetiku krasti, mogla je i bubreg da ti uzme“, napisala je jedna devojka, a druga je dodala: „Molim te, reci da si mu naplatila ono što potrošila…“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexa Losey (@alexalosey)

Na ovaj video se nadovezala još jedna devojka sa sličnom pričom koja je podelila da je, baš kao i ona, zahvaljujući pametnoj tehnologiji otkrila da je dečko vara.

– Vozimo se u autu, a mom dečku se na displeju radija stalno pokazuje broj s kog ga neko uporno zove – ispričala je, a kad ga je pitala čiji je to broj, odgovorio je „od prijatelja“.

Tada ga je, kaže, upisala u Cash App aplikaciju za slanje novca i preko nje pronašla žensko ime i Tviter nalog devojke.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter