Izvor: happy
22.01.2024 u 15:06
3

SELMI BAJRAMI ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Zbog SKANDALOZNOG snimka policija je zadržala na aerodromu

Ona nije jedina poznata ličnost koja je iz regiona oberučke primljena u Srbiju, a potom iskazala netrpeljivost

Selmi Bajrami zabranjen je ulazak u Srbiju. Ona je pokušala danas da uđe u našu zemlju, ali su je policijski službenici zadržali na beogradskom aerodromu.

Podsetimo, snimak bosanskohercegovačke pevačica Selme Bajrami na kojem pokazuje dvoglavog orla (simbol velike Albanije), uz pesmu „Valle Kosovare„, razbesneo je javnost u Srbiji, zbog čega joj je i zabranjen ulazak u našu državu.

SELMA BAJRAMI PONOVO PROVOCIRA: Najnovija objava izazvala novu buru u regionu

Ovo je razbesnelo javnost u Srbiji, gde je pevačica i postala popularna, pa su mnogi tražili njen bojkot i zabranu ulaska u našu zemlju.

Međutim, ona je neposredno nakon skandala istakla da se to neće desiti i da će se ona vratiti na scenu u punom sjaju.

– Ja ću svuda doći, to što drugi pokušavaju da mi nameste, neće im uspeti – rekla je pevačica, a potom otkrila sve o zabrani ulaska u Srbiju.

– Nisam dobila zabranu, nikada je neću dobiti. Znam da bi neki voleli, ali nadajte se uzalud. Onda bi zabranu trebalo da dobiju svi ovi koji u Bosni i Hercegovini dižu tri prsta – rekla je ona tada, što je još više razljutilo ljude, naročito kada je odbila da se izvini za svoj skandalozni postupak.

– Nisu zabranili, to su samo pokušaji, bojkot. Selma se vraća u punom sjaju. Sve namontirano. Nemam se zbog čega izvinjavati, nisam ništa uradila – rekla je tada.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SELMI BAJRAMI ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Zbog SKANDALOZNOG snimka policija je zadržala na aerodromu”

  1. Svaka ĉast Vulinu. Sve te nedovrŝene silikonke koje samo zevaju a nisam siguran dali im glas dopire iz usta ili iz donjih ledja terati to dalje od Srbije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter