Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
09.01.2024 u 21:39
0

ŠER OBJAVILA SLIKU NA KOJOJ SEDI U KRILU SKORO 40 GODINA MLAĐEM DEČKU: A svi gledaju u jednu stvar (FOTO)

Da li je ovo simbolika zbog sukoba sa sinom.

Šer je nedavno podelila sliku na kojoj sedi u krilu svom 39 godina mlađem dečku Aleksanderu Edvardsu, a ništa ne bi bilo toliko čudno da na slici ne deluje kao da pevačica plače.

– Ljubav je ljubav – napisala je pevačica u opisu objave.

Inače, Šer je ovu sliku objavila samo dan nakon što se za medije oglasio njen sin Elijah povodom sukoba u koji je došao sa majkom.

Naime, ona je zatražila potpuno kontrolu nad njegovim finansijskim sredstvima jer smatra da mogu biti zloupotrebljena zbog Elijahovih poroka.

HOLIVUDSKI ŠMEKER OTKRIO ZAŠTO JE BIO LJUBOMORAN NA BREDA PITA: „Mrzeo sam ga“ (VIDEO)

– Vlasništvo nad imovinom u ovom trenutku nije potrebno, ne postoji razlog za imenovanje staratelja, predloženi staratelj nema pravo prvenstva i predloženi staratelj nije sposoban za obavljanje dužnosti – stoji u njegovim pravnim dokumentima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter