Izvor: bsc happy
17.04.2024 u 17:12
0

SIGURNO NISTE ZNALI DA JE LIDIJA VUKIČEVIČ STUDIRALA KLINIČKU PSIHOLOGIJU: Život je iznenadio i spletom okolnosti odveo na neočekivan put!

Kratak razgovor sa našom poznatom glumicom.

Naša poznata glumica Lidija Vukičević je prvo želele da upiše kliničku psiholigiju ali kad joj je drugarica rekla da ide na glumu, shvatila je da nepostoje slučajnosti u životu. Od obične molbe da joj pričuva stvari do ideje da i ona pokuša na FDU. Otišla je na prijemni bez pritiska, kao da ide da se igra , veruje da je to i bio razlog zašto je primljena. Tek nakon što je upala na glumu, pojavila se njena ljubav prema daskama kojr život znače.

Ostatak razgovora pogledajte na linku ispod:

@informertelevizija Glumica Lidija Vukićević bila je gošća Informer Podkasta koji možete pogledati na našem zvaničnom YouTube kanalu. @vukiceviclidija #lidijavukicevic #glumica #informer #gluma #fyp #viral #podkast ♬ original sound – Informer TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter