Izvor: blic.rs
12.12.2023 u 11:02
0

SLOMILA JOJ DVA VRATNA PRŠLJENA: Silvana ne prašta preljubu, KAO ZECA PREBILA LJUBAVNICU SVOG MUŽA

Pevačica Silvana Armenulić, bila je najaktuelnija pevačica 70-tih godina prošlog veka, a mnogi pamte scenu kada je pretukla ljubavnicu svog supruga.

Pevačica Silvana Armenulić svojevremeno je punila naslovnice zbog svog burnog privatnog života, a zabeležena je i situacija u kojoj se pokojna pevačica lično obračunala sa tadašnjom ljubavnicom njenog supruga.

Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanela teške telesne povrede, a sada se na društvenim mrežama šeruje isečak iz novina koji sadrži i fotografiju Leposave.

printscreen/facebook/silvana ZILHA Armenulić

Početkom leta 1971. godine obelodanjeno je da je Silvana Armenulić istukla suparnicu i da je pokrenut krivični postupak protiv nje. Radilo se o poštanskoj službenici Leposavi Jankov kojoj je Silvana, kako se navodilo, nanela teške telesne povrede.

DANIMA JEDE SAMO HLEB I MLEKO: Hasan otkrio koja pevačica ima penziju 300.000

– Silvana je presrela muža i njegovu prijateljicu dok su bili u njegovim kolima. Pratila ih je jedno vreme, a zatim naletela na muževljev automobil sopstvenim kolima i zaustavila ih. Razjarena Silvana istrčala je iz automobila, iz kola je izvukla muževljevu prijateljicu Leposavu Jankov i tako je ‘propustila kroz ruke’ da je nesrećna žena zadobila teške povrede kičme, od kojih se i danas leči – pisalo se tada.

– Ne volim da spominjem ime te žene koja pokušava da se reklamira napadajući mene. Zar joj nije dosta što je tri i po godine ulazila u moju kuću. Ja na koncert, ona u stan. Htela je i dete da mi uzme – govorila je Silvana.

Sutradan u bolnici „Dragiša Mišović“ Leposava Jankov je dobila uverenje o teškim telesnim povredama, tačnije o povredi dva vratna pršljena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter