Izvor: Kurir
15.06.2024 u 07:33
0

SLAVLJE U DOMU NAKIĆA: Objavila fotografiju ovog MOMKA!

Ljubav između Brene i Bobe Živojinovića dobro je poznata čitavoj bivšoj Jugoslaviji, ali pre slavne pevačice, nekadašnji teniser bio je u braku sa Zoricom Desnicom koja mu je rodila sina Filipa Živojinovića.

Posle Bobe, Zorica se udala za košarkaša Ivu Nakića, sa kojim je dobila sina Marija i ćerku Ivu, s kojima je Filip veoma blizak.

U BEOGRADU MOGU DA PEVAJU SVI: Ceci zabranjen koncert u BiH, a pevači se pobunili

Danas Zorica Nakić ima dobar razlog za slavlje.

Njen sin Mario slavi 24. rođendan, a povodom toga Zorica je objavila fotografiju sa sinom ispod koje mu je čestitala divan dan.

„Srećan rođendan ljubavi, voli te majka najviše na svetu“ – napisala je Zorica.

Osim lepote, za koju je glavni „krivac” mama, Mario Nakić je od oca nasledio talenat za košarku u kojoj je veoma uspešan. Igrao je za „Partizan”, „Real Madrid” i „Igokei”.

Nema sumnje da je pred Mariom blistava karijera, a da li će biti veći zavodnik od brata, ostaje da vidimo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter