Izvor:
14.06.2024 u 19:30
0

U BEOGRADU MOGU DA PEVAJU SVI: Ceci zabranjen koncert u BiH, a pevači se pobunili

Tim povodom oglasili su se brojni pevači iz BiH koji su izričito protiv ideje da Ceca ne treba da peva u Tuzli

Ceca Ražnatović bila je mentor Šejli Zonić koja je ove godine pobedila u Zvezdama Granda.

Pobednički koncert trebalo je da se održi u Tuzli, ali do toga ipak neće doći.  Tome je doprinela činjenica da je Šejlina mentorka bila Ceca koja je persona non grata u Sarajevu.

Tim povodom oglasili su se brojni pevači iz BiH koji su izričito protiv ideje da Ceca ne treba da peva u Tuzli.

– Mislim da muzika ne treba da bude deo politike. Nisam taj koji aminuje niti zabranjuje. Uvek sam za muziku i sport. Sve Sarajlije koje vole Cecu otišle su na njen koncert u Istočno Sarajevo. Ceca se vrti na svim radio-stanicama i nema kafića i kafane gde se njene pesme ne čuju na teritoriji Bosne i u Sarajevu – rekao je Halid Muslimović.

I Branka Sovrlić, koja živi u Sarajevu, smatra da Ceca ne bi trebalo da bilo ko bude zabljanjen.

– Mi smo rođeni da uveseljavamo narod, to nam je dar od Boga. Pevanje se ne mora naučiti, to vam Bog da i mislim da ne bi trebalo pevač da ima zabrane. Svako treba da radi svoj posao. Ne mešam se u politiku.

„U Beogradu nema zabrana“

Bane Bojaić smatra da muzika treba da briše sve granice.

– Da li smo mi takvo podneblje ja ne znam. Muzika, sport i umetnost bi trebalo sve granice da izbrišu kao što je to slučaj u Beogradu. Ovde niko ne gleda na to ko je koje vere ili nacije – rekao je Bojanić u Pulsu Srbije.

I pevačica Slađana Mandić, inače Sarajka, smatra da je sve manipulacija političara i da njeni sugrađani u Sarajevu misle drugačije od tamošnjih političara.

– To uopšte nije tako među narodom. Ja sam rođena Sarajka. Sve je to manipulacija zarad dobijanja političkih poena. Kad razgovarate sa običnim narodom vi vidite da to nema veze s istinom što vidimo u medijima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter