Izvor: BSC HAPPY/
31.01.2024 u 19:40
0

SLOBA RADANOVIĆ GRADI VILU: Pevač uložio velike pare u novu nekretninu

Pevač trenutno sa suprugom Jelenom i decom živi u luks kući u Višnjičkoj banji.

Sloba i Jelena Radanović pre nekih godinu dana uselili su se u luksuznu kuću u Višnjičkoj banji.

To je prva nekretnina koju je Sloba pazario, ali očito da je to bilo samo trenutno rešenje. Naime, on je sada na svom Instagramu pokazao kako teku radovi na izgradnji nove vile od 300 kvadrata.

Kako mediji prenose, nova vila gradi se u Slankamenu, a radovi su pri kraju, pa se očekuje da se Sloba i Jelena uskoro presele u novi dom sa decom.

Kao što možete da vidite na fotkama, vila je čist luksuz, a bazen u dvorištu priča za sebe.

„TAČNO JE VRATIO SAM SE“: Prvo oglašavanje Đorđa Davida posle povratka u Srbiju

Jasno je da su Sloba i Jelena birali kvalitet, te da i njima i njihovoj deci bude pre svega komforno i daleko od gradske buke i vreve.

Kako je pevač najavio, uskoro bi trebalo da se useli s porodicom u novi dom, a što se tiče ovog u Višnjičkoj banji gde sada žive, verujemo da će njega rentirati.

Severina odlazi iz Hrvatske u jeku borbe za starateljstvo: Pevačica se oglasila sa aerodroma.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter